set900003

Clever Clean™

Σετ Καθαρισμού Σε Μοναδική Τιμή

Στις εποχές που ζούμε είναι πιο χρήσιμο απο ποτέ να έχουμε σύμμαχο της ζωής μας την τεχνολογία.  Πλέον θα μπορείτε εύκολα να κρατάτε καθαρό και ασφαλή τον χώρο που βρίσκεστε εσείς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα! Μένουμε Ασφαλείς, Μένουμε Υγιείς!

Το Σετ Καθαρισμού Περιλαμβάνει:

1 x Καθαριστή Αέρα & Ιονιστή Telco με 3 στάδια φιλτραρίσματος (HEPA)
1 x Σκούπα Robot Clever για αυτόματο καθάρισμα

Καθαριστής Αέρα & Ιονιστής Telco

Καθαρός αέρας, καλύτερη ποιότητα ζωής

Τα μοναδικά ωφέλη του Καθαριστή Αέρα/Ιονιστή:

 • Βελτιώνει την ποιότητα του αέρα σε εσωτερικούς χώρους
 • Απαλλάξου από τις εποχικές αλλεργίες
 • Απομακρύνει από τον αέρα σωματίδια σκόνης και γύρης
 • Διαθέτει ειδικά φίλτρα για μεγάλα σωματίδια σκόνης και τρίχωμα από τα κατοικίδια
 • Φίλτρο ενεργού άνθρακα: αποστειρώνει και να απομακρύνει τις ανεπιθύμητες οσμές στον χώρο.
 • Περιορίζει την σκόνη στο χώρο, άρα έχετε λιγότερο καθάρισμα
 • Λειτουργία Ιονισμού: Eκπομπή φορτισμένων ιόντων στην ατμόσφαιρα, τα οποία «παγιδεύουν» τα σωματίδια και τα αποτρέπουν από το να αιωρούνται στο χώρο.
 • Αθόρυβος: Είναι ιδανικός για κάθε χώρο και δεν προκαλεί καμία παρέμβαση ή ενόχληση. Διαθέτει και λειτουργία sleep mode για εντελώς αθόρυβη χρήση

Πρωτοποριακό και προηγμένο φίλτρο 3 σταδίων

Σταματά μέχρι 99.97% των ατμοσφαιρικών ρύπων, όπως αλλεργιογόνα, γύρη, σκόνη και αιωρούμενα σωματίδια. Ο ιονιστής – καθαριστής, απελευθερώνει αρνητικά ιόντα τα οποία φορτίζουν θετικά τα αιωρούμενα σωματίδια και τα εξουδετερώνει. Το προ-φίλτρο σκόνης, συγκρατεί σχετικά μεγάλα σωματίδια σκόνης και τρίχες κατοικίδιων, το φίλτρο HEPA είναι αποτελεσματικό ενάντια στα μικρά σωματίδια της σκόνης, όπως καπνός τσιγάρου, γύρη και σωματίδια σκόνης από την καθημερινή οικιακή χρήση, ενώ το φίλτρο ενεργού άνθρακα είναι αποτελεσματικό στον καπνό, καθώς και σε μια ευρεία ποικιλία από επιβλαβή αέρια και οσμές.

 

 

Απαλλάξου από τις εποχικές αλλεργίες, την σκόνη και το συχνό καθάρισμα! 

Ο καθαριστής αέρα & Ιονιστής είναι σχεδιασμένοι για να βελτιώνουν την ποιότητα του αέρα σε εσωτερικούς χώρους. Μειώνουν τα συμπτώματα άσθματος και αλλεργιών, απομακρύνοντας από τον αέρα σωματίδια σκόνης και γύρης. Αυτό οφείλεται κυρίως στα πολλαπλά στάδια φιλτραρίσματος του αέρα, με ειδικά φίλτρα για μεγάλα σωματίδια σκόνης και τρίχωμα από τα κατοικίδια, για κατακράτηση σωματιδίων που αιωρούνται στην ατμόσφαιρα, ή και με φίλτρο ενεργού άνθρακα για να αποστειρώνει και να απομακρύνει τις ανεπιθύμητες οσμές στον χώρο. Επίσης με το πάτημα ενός κουμπιού, μπορείς να περιορίσεις την σκόνη στο χώρο, χωρίς να ξοδεύεσαι σε καθαριστικά, ή να είσαι διαρκώς με το ξεσκονόπανο στο χέρι.

 

3 διαφορετικά προγράμματα λειτουργίας με ταυτόχρονη λειτουργία Ιονισμού

Ο ιονιστής βασίζεται στην εκπομπή φορτισμένων ιόντων στην ατμόσφαιρα, τα οποία «παγιδεύουν» τα σωματίδια και έτσι αυτά αντί να αιωρούνται, προσκολλώνται σε κάποια επιφάνεια. Ουσιαστικά, δεν καθαρίζουν την ατμόσφαιρα από τα σωματίδια, απλά τα κάνουν να μην αιωρούνται. Ο ιονισμός μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν τελικό στάδιο σε έναν καθαριστή αέρα. Διαθέτει 3 διαφορετικά προγράμματα τα οποία καθορίζουν και την ένταση του Ιονιστή και είναι ιδανικός για κάθε χώρο χωρίς να προκαλεί καμία παρέμβαση ή ενόχληση. Διαθέτει και λειτουργία sleep mode για εντελώς αθόρυβη χρήση.

Ιδανικό για χώρους έως 50m³ με χαμηλή κατανάλωση και 4 προγράμματα χρονοδιακόπτη

Aποτελεί πλέον απαραίτητο στοιχείο για κάθε εσωτερικό χώρο και μπορεί να καθαρίσει και να ιονίσει τον αέρα σε χώρους έως 50m³. Δε χρειάζεται να ανησυχείς για την κατανάλωση ρεύματος. Χάρη στην προηγμένη τεχνολογία που διαθέτει λειτουργεί με χαμηλή ισχύ, χωρίς όμως να ανεβάζουν την κατανάλωση ρεύματος. Στις επιπλέον λειτουργίες, περιλαμβάνονται 4 διαφορετικά προγράμματα χρονοδιακόπτη από 1 έως 8 ώρες, και τηλεχειριστήριο για απομακρυσμένο έλεγχο, από την άνεση του καναπέ σου.

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

ΠΡΟ ΦΙΛΤΡΟ ΑΠΟ ΣΥΝΘΕΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΗΣ ∆ΙΑΤΟΜΗΣ
Εγκλωβίζει τα µεγαλύτερα κοµµάτια σκόνης και τριχώµατος κατοικίδιων και ανθρώπων, χνούδι

ΦΙΛΤΡΟ HEPA
Στη δεύτερη διαδικασία εξαλείφονται σε ποσοστό έως 99% όλα τα πολύ µικρά σωµατίδια που υπάρχουν αλλά δεν βλέπουµε µε γυµνό µάτι όπως γύρη, αλλεργιογόνα, βακτήρια, ακάρεα σκόνης

ΦΙΛΤΡΟ ΚΥΨΕΛΩΤΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΕΝΕΡΓΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ
Συντελεί στην ισχυρή προσρόφηση και αποσύνθεση φορµαλδεΰδης, φαινόλης, οσµών, καπνού τσιγάρου, µούχλας, οικιακής σκόνης στον αέρα

 • CADR (ρυθμός παροχής καθαρού αέρα): 150 m³ / h
 • Για χώρους από 35 – 50 m2
 • Αρνητικό μέγεθος ιόντων: 5 εκατομμύρια / cm³
 • Φίλτρο 3 σταδίων: προ-φίλτρο, φίλτρο υψηλής απόδοσης HEPA & φίλτρο ενεργού άνθρακα
 • Μέθοδος καθαρισμού αέρα: Φίλτρο 3 σταδίων και Γεννήτρια αρνητικών ιόντων
 • Μεγάλo πάνελ με κουμπιά αφής και led ενδείξεις
 • Τηλεχειριστήριο
 • Ανεμιστήρας 3 ταχυτήτων
 • 3 επιλογές λειτουργίας: smoke free,auto & sleep mode
 • 4 προγράμματα χρονοδιακόπτη: 1 – 8 ώρες
 • Χαµηλή κατανάλωση: 35Watt
 • Επίπεδο θορύβου: 55dB
 • Μήκος καλωδίου: 1.5 m
 • Τροφοδοσία: 220-240 V – 50/60 Hz
 • ∆ιαστάσεις: ΠxΥxΒ: 335x570x165mm
 • Βάρος: 2.4kg

CleverClean™
Η Έξυπνη Πανίσχυρη Σκούπα Ρομπότ, Σχεδιασμένη Ειδικά για Σένα και το Σπίτι σου!

Πλέον θα έχεις ποιοτικό χρόνο να περνάς με τους αγαπημένους σου καθώς η CleverClean™ θα σου λύσει τα χέρια. Τέρμα το σκούπισμα, το ξεσκόνισμα και το σφουγγάρισμα! Είναι από τις πιο ισχυρές σκούπες της αγοράς, καθώς διαθέτει 7 Πραγματικά watt!

Ούτε 1, Ούτε 2, Αλλά 3 Λειτουργίες Ταυτόχρονα!

Πρόκειται για μια εξαιρετικά έξυπνη συσκευή καθαρισμού 3 σε 1, καθώς είναι η μοναδική που υποστηρίζει 3 λειτουργίες ταυτόχρονα. Χάρη στην απορροφητικότητα της θα μαζεύει κάθε σκουπιδάκι που βρίσκεται στο δρόμο της. Ακόμα η τοποθέτηση πανιών με μικροίνες παρέχει τέλεια απόδοση στο ξεσκόνισμα αλλά και στο σκούπισμα υγρών που μπορεί να έχουν χυθεί!

Μικρή στο Μάτι… Μεγάλη στην Απορρόφηση!

Για αποδοτικό καθαρισμό, η έξυπνη σκούπα αξιοποιεί την τεχνολογία της, η οποία της παρέχει τη δυνατότητα να απορροφά με πίεση αέρα ως και 500Pa. Η εξαιρετική αυτονομία της (μπαταρία 1800 ΜΑΗ) επιτρέπει τον καθαρισμό έως και 150τμ.

Τίποτα δεν της Ξεφεύγει!

Οι 2 δυναμικές βούρτσες συμβάλλουν αποτελεσματικά στον καθαρισμό των πιο δύσκολων σημείων του σπιτιού κάνοντας το να φαίνεται απλό και εύκολο! Είναι από τις πιο ισχυρές σκούπες της αγοράς, καθώς διαθέτει 7 watt (πραγματική ισχύς).

Πάντα Προσεκτική!

Χάρη στους αισθητήρες ανίχνευσης εμποδίων αλλά και στην μοναδική ρόδα 360 μοιρών που διαθέτει καταφέρνει να πετυχαίνει τη μέγιστη απόδοση καθαριότητας καθώς δημιουργεί έξυπνους ελιγμούς σκουπίσματος!

Δεν Ενοχλεί, δεν Φέρνει Αντιρρήσεις και Δεν θα σε Προδώσει Ποτέ!

Εξαιρετικά βολική σκούπα στη χρήση, στην μεταφορά και στην αποθήκευση. Προσαρμόζεται σε κάθε χώρο του σπιτιού. Είναι τόσο διακριτική και αθόρυβη που μπορεί να σκουπίζει ενώ εσύ κοιμάσαι ή δουλεύεις απο το σπίτι! Πλέον ο χρόνος σου θα είναι περισσότερος να κάνεις πράγματα αντί να σκουπίζεις!

Προσαρμόζεται σε Όλους τους Τύπους Δαπέδων!

Μήπως το κάθε δωμάτιο του σπιτιού σου έχει άλλο τύπο πατώματος; Μήπως μετακόμισες σε νέο σπίτι; Μήπως έχεις χαλιά με χαμηλό πέλος; Δεν υπάρχει πρόβλημα η απόδοση της σκούπας παραμένει πάντα σταθερή και αποτελεσματική καθώς κινείται και καθαρίζει το ίδιο άνετα σε κάθε επιφάνεια!

Χαρακτηριστικά

-Υλικό κατασκευής: Ισχυρό Πλαστικό ABS
-Επαναφορτιζόμενη μπαταρία: 1800mA
-Δοχείο περισυλλογής 350ml
-Θόρυβος κάτω απο 70db
-Καθαρισμός έως 150τμ
-7 watt
-500 PA
-Διάρκεια φόρτισης : 60 Λεπτά
-Αυτονομία : 90 Λεπτά

Η Συσκευασία Περιλαμβάνει

1x CleverClean™
1x Τροφοδοτικό
1x Πανί μικροινών
1x Οδηγίες


*Η παραγγελία θα σας σταλεί αντικαταβολή με το Courier της επιλογής σας και έξοδα αποστολής 5,90€. Σε ειδικές περιπτώσεις μεγάλου όγκου θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά.