Δες το Νέο Θερμόμετρο που Κάνει Πάταγο!

Δες το Νέο Θερμόμετρο που Κάνει Πάταγο!

Ο Covid19 άλλαξε τα δεδομένα στις ζωές όλων μας. Πολλοί άνθρωποι αυτή την εποχή αναζητούν αξιόπιστα θερμόμετρα νέας τεχνολογίας που θα προσφέρουν ασφάλεια, ακρίβεια και ευκολία στην μέτρηση.

Το θερμόμετρο μετώπου ήρθε για να δώσει την λύση και κάνει πάταγο παγκοσμίως. Μάλιστα στην Ελλάδα έχουν ξεπεραστεί οι 1.000.000 πωλήσεις του σε διάστημα 3 μηνών.

Τι είναι τα θερμόμετρα μετώπου;

Πρόκειται για την τελευταία γενιά ιατρικών συσκευών μέτρησης θερμοκρασίας του σώματος τα οποία έχουν το μοναδικό πλεονέκτημα να μην έρχονται σε επαφή με το σώμα του ατόμου και να μειώνουν τον κίνδυνο για μολύνσεις.

Λειτουργούν από απόσταση 5-15 cm και δίνουν 100% ακριβή μέτρηση μέσα σε 1 δευτερόλεπτο. Απλά στοχεύουν στο μέτωπο ή το αυτί του ατόμου και με το πάτημα ενός κουμπιού δίνουν στη στιγμή την θερμοκρασία.

Είναι απολύτως ασφαλή για τις ευάλωτες ομάδες όπως τα μωρά και οι ηλικιωμένοι, καθώς τις προστατεύουν από την επαφή, σε αντίθεση με τα παραδοσιακά θερμόμετρα και δεν χρειάζονται απολύμανση σε κάθε χρήση.

Ποιο θερμόμετρο να επιλέξω;

Το CleverTherm είναι το ιδανικό θερμόμετρο υπερύθρων για τον κάθε έναν που θέλει μία εξαιρετικά αξιόπιστη συσκευή.

Είναι 100% πιστοποιημένο, ιατρικά δοκιμασμένο λειτουργεί με 2 κοινές μπαταρίες μεγέθους ΑΑΑ και έρχεται με ελληνικές οδηγίες.

Πλεονεκτήματα:

  • Η μέτρηση σε κλειστούς και ανοιχτούς χώρους, αφού προσαρμόζεται στην θερμοκρασία του χώρου.
  • Η φωτιζόμενη LED οθόνη για εύκολη ανάγνωση θερμοκρασίας ακόμα και το βράδυ.
  • Η αυτόματη ειδοποίηση υψηλού πυρετού : ηχητική ειδοποίηση και ένδειξη κόκκινου χρώματος στην οθόνη
  • Έχει τρία χρώματα φωτισμού στην οθόνη ανάλογα το ύψος του πυρετού (πράσινο για κανονική θερμοκρασία, πορτοκαλί για υψηλή και κόκκινo για πολύ υψηλή)
  • Διαθέτει 32 Μνήμες, έτσι ώστε να παρακολουθείτε τις μετρήσεις θερμοκρασίας και να λαμβάνετε τα απαραίτητα μέτρα.
  • Δυνατότητα να κάνει μέτρηση θερμοκρασίας σε αντικείμενα, γάλα , επιφάνειες κλπ

Επωφελήσου από την σημερινή προσφορά και απέκτησε το τώρα, Πριν Εξαντληθεί στην καλύτερη τιμή της αγοράς, μόνο με 24,50€ πατωντας εδώ.

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.