Πολιτική Επιστροφών

Υπαναχώρηση / Επιστροφή – Αντικατάσταση Προϊόντων – επισκευή

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα που παρέλαβε ή να ζητήσει την αντικατάστασή τους εάν:

  1. Με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της Clever Products σας παραδόθηκαν προϊόντα ουσιωδώς διαφορετικά από αυτά που παραγγείλατε ή ελαττωματικά.
  2. Εάν το προϊόν είναι ελαττωματικό από την αρχή ή προκύπτει ελαττωματικότητα στο χρονικό διάστημα της εγγύησης.

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε ή να ζητήσει την επιστροφή της αξίας τους, εντός 15 ημερών από την αγορά τους, σύμφωνα με το άρθρο 5 παρ.10 του ν.2251/1994, τα προϊόντα να συνοδεύονται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που να αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ) και με την προϋπόθεση ότι τα προς επιστροφή προϊόντα να μην έχουν χρησιμοποιηθεί και να είναι στην αρχική τους συσκευασία.

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε ή να ζητήσει την αλλαγή τους με άλλο προϊόν ή προϊόντα μέχρι του ύψους της αξίας που κατέβαλλε, ή με πρόσθετο τίμημα αν προκύψει διαφορά εντός 30 ημερών από την αγορά τους, με την προϋπόθεση ότι τα προς επιστροφή προϊόντα να μην έχουν χρησιμοποιηθεί και να είναι στην αρχική τους συσκευασία.

Τα προς αντικατάσταση-επισκευή προϊόντα θα πρέπει να συνοδεύονται με την απόδειξη αγοράς, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί και να είναι στην αρχική τους συσκευασία.

Πριν από κάθε επιστροφή θα πρέπει να προηγηθεί συνεννόηση με το αρμόδιο τμήμα της Clever Products.

Ακύρωση Παραγγελίας

Ακύρωση της παραγγελίας μπορείτε να κάνετε σε οποιαδήποτε φάση εξέλιξης της ηλεκτρονικής παραγγελίας σας, κάνοντας πίσω “back” επιλέγοντας το καλάθι και πατώντας “αφαίρεση όλων”. Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική σας παραγγελία και δεν σας έχει αποσταλεί μπορείτε να ακυρώσετε στέλνοντάς ένα mail στο info@cleverproducts.gr ή επικοινωνώντας τηλεφωνικά.
Εάν έχετε παραλάβει το εμπόρευμα και αλλάξατε γνώμη επικοινωνήστε μαζί μας στο ανωτέρω mail ή τηλεφωνικά και συνεργάτης θα σας υποδείξει την διαδικασία.