Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής

Η εταιρία μας σας δίνει τη δυνατότητα να εξοφλήσετε τις αγορές σας με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

A. Πληρωμή στην έδρα μας με την παραλαβή της παραγγελίας σας με μετρητά ή πιστωτική κάρτα με δόσεις ή και απλή κάρτα χωρίς δόσεις

Β. Με αντικαταβολή

Έχετε τη δυνατότητα να μας παραγγείλετε τα προϊόντα που επιθυμείτε ηλεκτρονικά (μπορείτε να πληρώσετε και με πιστωτική κάρτα έως 18 άτοκες δόσεις και να σας σταλούν ελεύθερα) ή τηλεφωνικά και να πληρώσετε τον μεταφορέα την στιγμή που θα τα παραλάβετε.

Η αποστολή μπορεί να γίνει με:

  1. Με ταχυδρομείο (ΕΛΤΑ) αντικαταβολή (παράδοση σε 3 – 4 ημέρες)
  2. Με ACS courier αντικαταβολή (παράδοση σε 1 – 2 ημέρες)
  3. Με πρακτορείο μεταφορών (εάν είναι ογκώδη και έχει προηγηθεί κατάθεση στην τράπεζα ή πληρωμή με πιστωτική)

Γ. Μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover ή με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass

Για να κάνετε χρήση της πιστωτικής σας κάρτας πρέπει να επιλέξετε παραγγελία ONLINE (και όχι γρήγορη). Οι άτοκες δόσεις απεικονίζονται στον κατωτέρω πίνακα και πρέπει να τις επιλέξετε εσείς σε κάθε παραγγελία σας.

 

Η cleverproducts.gr έχει λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα για ασφαλείς συναλλαγές μέσω της πιστωτικής/χρεωστικής/προπληρωμένης σας κάρτας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους παρακάτω τύπους καρτών για την συναλλαγή σας.

Στην εξέλιξη της ηλεκτρονικής παραγγελίας σας θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε τις πληροφορίες της κάρτας σας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια την πιστωτική σας κάρτα, η πληρωμή γίνεται στο περιβάλλον της τράπεζας που συνεργαζόμαστε, και δεν υπάρχει πρόσβαση στα στοιχεία σας (αριθμός κάρτας, ccv2, κ.λ.π.).

Δ. Μέσω Paypal
Με την αξιοπιστία της Paypal

E. Κατάθεση σε λογαριασμό της εταιρίας μας

Μπορείτε να μας καταθέσετε το αντίτιμο των αγορών σας σε οποιονδήποτε από τους παρακάτω λογαριασμούς της εταιρίας μας (αντιστοιχούν στην ΕΠΩΝΥΜΙΑ: LAMDA E-ELECTRONICS ΙΚΕ) και να μας στείλετε αντίγραφο κατάθεσης στο e mail info@cleverproducts.gr ή να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά στο 210 32 20004.
Εάν κάνετε κατάθεση από άλλη τράπεζα είναι απαραίτητο να γράψετε σωστά την επωνυμία.
Στη συνέχεια η παραγγελία σας θα σας σταλεί με τρόπο που θα μας υποδείξετε (courier – ταχυδρομείο – πρακτορείο μεταφορών).

IBAN Τράπεζας Alpha Bank: GR9001401010101002002314311